2011. ápr. 4.

Nyílt levél


Kedves Olvasó!

Pável Márta -Varga Péterné Az AQUILA Egyesület elnökeként az alábbiakat jelentem ki, és cáfolok minden olyan levelet, aminek végére felkerült a nevem, olyan színben feltüntetve, mintha én írtam volna, vagy egyet értenék vele!
Nem értek egyet az alábbiakkal!
Kijelentem, én Pável Márta, hogy ellene vagyok minden zsidózásnak, cigányozásnak, túlzott nacionalizmusnak, összeesküvés-elméleteknek.
Belekerültem egy olyan levelezési listába, amin ez folyik, sajnos a kíváncsiságom miatt eddig nem töröltettem magamat, amit most követelek, hogy tegyék meg! Már régebben is részükről kerültem hasonló kellemetlen szituációba, de azt rendezték. Miért nem töröltem ki őket, sőt néha én is küldtem javító szándékú istenes leveleket?
 Okai; mivel tanítok, tudnom kellett milyen zavarodottság, gyűlölködés, téveszmék stb. uralkodnak világban és hogy ez ellen léphessek. Nekem ez erre jó volt, és néha negatív megjegyzésekkel küldtem tovább egy-egy „szalonképesebbnek” mondható levelet. Megjegyzéseim ; „szenvedjetek ti is”, vagy „agyament dolgok”, vagy „ez rettenetes” stb. ( Erre tanítványaim a tanúim.) Lehet, hogy a megjegyzésem kitörlése után küldték tovább a levélet, de a nevemmel aláírva!!!! Micsoda gyalázat! Ez került fel Goole-ra, meg JOBBIK egy-két szervezetének honlapjára stb. Követelem ezek azonnali törlést.
Magam katolikus hittanár révén nem tehetek, és nem teszek emberek között különbséget faj, hovatartozás, bőrszín stb. miatt. Nem lehet az esetleges  bűnök, negatív tettek miatt egy-egy népcsoportot, fajt stb. általánosítani, leírni. Ez bűn!Nekem minden ember Isten része, és nem is tehetnék köztük különbséget, mert nincs is különbség! Nálam egy megkülönböztetés van, ki az Isten embere és ki nem. Célom a béke, az emberek közötti harmónia,a szeretet megteremtése, a kultúra, a lelki intelligencianövelés. Ellene vagyok, és megvetem a gyalázkodás minden fajtáját, a (nemzetek, népek, fajok közötti) bujtogatást.
 NEM FOGLALTAM ÉS NEM IS FOGOK ÁLLÁST FOGLALNI EGY ÁLLAMI VEZETŐ ELLEN SEM. Ez nem azt jelenti, hogy nincs véleményem, és nem azt, hogy nem lennének jobb  ötleteim, mint  ahogyan sokszor teszik a dolgukat.   De nem erre lettem hivatva, hanem a lelkek megmentésére. Mindenkiére! Nekem egyedül Isten mérvadó, és az Ő parancsai szerint cselekszem az pedig: „szeresd a felebarátodat!” Így kérem és követelem,  hogy továbbiakban minden olyan igyekezettől, levelektől stb. kíméljenek meg, ami engem ezekbe- az általam nagyon megvetett, nevetséges, tragikomikus  írásokba belerángatna. Követelem a nevem mindenhonnani kihagyását.
Kérem,  aki ilyen okkult, zsidózó, cigányozó, összeesküvés-elméleteket gyártó leveleket küldenek egy életre felejtse el az én címemet. Semmi közöm hozzájuk, csak negatív példaként használtam őket – de sikerült velük összesározódnom, melyet most ezennel megszüntetek!- Sajnos a kíváncsiságom lett a „vesztem” tudni akartam volna, hol van a zavarodottságuk csúcsa.
Csak szólók, ne fáradjanak nem érdemes (válasz)leveleket sem írogatni, lesátánozni stb. mert letiltom a listát, ennyi elég volt.
Mindenkori állami vezetőknek pedig üzenem, ha valamit segíthetek abban, hogy Hazámban jobb legyen, békesség legyen, jelezzék meg fogom tenni.

Üdvözlettel:
Pável Márta (Varga Péterné) hittanár az AQUILA Egyesület elnöke.

2011.04.04.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése