2009. nov. 30.

Meghívó

Könyvbemutatóra hívok mindenkit.

Pável Márta
Akinek füle van hallásra, az hallja meg
című   könyvemet mutatom be!

A könyvbemutató helyszíne:
Rózsavölgyi Zeneműbolt  Szervita tér 5.  1052 BUDAPEST  Telefon: +36-1-318-3500
Ideje: 2009.12.05.     10 -11 óráig.
EZ a könyv kiválóan alkalmas karácsonyi ajándéknak!
Helyszínen, a könyvesboltban  3000.- Ft ért (460 oldalas) meg is vásárolható.
Miért írtam, és miről szól a könyv?
  Az emberről, a magasabb rendű életről, a végső egzisztenciájáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.
Gondolataim, Istentől való tanítás papírra vetésének okai:
·         A tanítványaimon (akik a barátaim is) látható ennek a világszemléletnek a hatása pl. AQUILA Egyesület 32 fő önkéntessel működik, egy szegényeket oktató, segítő szervezet.
·         Sok – élethelyzetére, az élet értelmére kérdező  −  kereső embert láttam, akiknek nem adtak értelmes, elfogadható válaszokat. Talán most sikerül.

Mivel többnyire csak okos, intelligens barátaim vannak, így a meghívottaknak igazán merem ajánlani a könyvet, mivel nagyon nehéz filozófiai, teológiai részeket is tartalmaz, így az átlagos olvasó – valószínűleg − nem értene meg mindent.
Keresgéltem, mit másoljak ki ide a könyvből, ami jellemző, rájöttem nem lehet, mert bármit is ragadok ki az hamis lesz, ugyanis egybe kell elolvasni, majd jöhet a vélemény.
Tudom, sok könyvet írnak manapság, de ez talán mégis más.

Akik olvasták, már sokféleképpen reagáltak. Alább pár véleményt bemásolok: 

*      Ezt a könyvet azoknak ajánlom, akik tiszta, nyitott szívvel vágynak az Igazságra. Ne higgyük, hogy ez olyan mézes-mázos olvasmány lesz, mint a többi; az igaz szó üt, és az ütés fáj. De ha Isten kegyelmével kiálljuk ezeket az ütéseket, akkor olyan kincshez juthatunk, amiről nem is álmodtunk volna. Megérthetjük egész létünk értelmét, s így eljuthatunk arra a Békére, ami után sóvárog a lelkünk. És ha ezek után így átalakultunk, akkor a könyv szavai már nem ütésekként érnek majd minket, hanem édes simogatásként. Ennek az átélését kívánom mindenkinek, ezért ajánlom!
Sziebert Márton

*      Ez az Isten szeretetétől áthatott és őszinte aggódástól hajtott könyv végre ki meri mondani, hogy meztelen a király.  Azonban nem egyszerűen bírál…, hanem őszinte válaszokat is ad.
 Kertész Lóránt
 
*      (Vegyészmérnökként végeztem, ezért) a CSAK szó soha nem volt kielégítő számomra. Ez a könyv egy olyan vallási olvasmány, mely nem akar erőszakosan meggyőzni. Gondolatteremtő ereje van. El lehet gondolkodni a hiten és utána az ember saját maga dönthet a lelke felől. (Nem a folytonos keresztvetéstől lesz jó hívő az emberből.) Ajánlom mindazoknak, akiknek a CSAK sosem volt kielégítő válasz.
Gazsó Tamás


*      Miért élünk? Miért születtünk? Miért kell itt szenvednünk? Miért érzem, hogy fuldoklom? Miért érzem, hogy nem vagyunk egyedül a világon? Miért tűnik igazságtalannak az Isten? Miért, miért, miért? Ha ezek a kérdések foglalkoztatják, ill. olyan kérdések, melyeket még megfogalmazni sem tud, de ott van valahol mélyen legbelül; akkor ajánlom ezt a könyvet, ami tálcán nyújtja nekünk a válaszokat. Kemény és igaz könyv, mely felszabadít.
Szeibert Katalin  

*   Csak bele kell olvasni a könyvbe, és az ember rögtön megérzi az erejét. … Azoknak ajánlom a könyvet, akik képesek kitárni magukat, hogy befogadják és hasznosítsák az Istentől származó tudást.
Kuzmich Kinga
                                                                                            
*   Nem egy egyszerű könyvet tart kezében az olvasó, hanem egy életművet. Olyan ember írta, aki magát teljesen Istennek szentelte, s boldogságát szeretné megosztani embertársaival. Kívánok az olvasónak nőies érzékenységet és férfias bátorságot ezen út megtételéhez, hogy végül majd célba érjen.
Márkus Edit                                                                                                            


Szeretettel várok mindenkit.
Pável Márta (Varga Péterné)  

Nincsenek megjegyzések: