2024. máj. 22.

Mennyit látok a valóságból?


 
Elmondanék egy metaforát, hogy mennyire elmagyarázhatatlan ez a dolog. Képzeld csak el, hogy leszállsz egy olyan bolygóra, ahol azelőtt mindenki csak fekete-fehérben látott. Hát az volt az ottani evolúció menete és ez jól működött. A szürke milliónyi árnyalatát voltak képesek látni és ez kedvükre volt! Így volt gyönyörű nekik. Nem is tudtak bármi mást elképzelni és így vannak vele megelégedve. A szürke árnyalatait látják, a legfehérebb fehértől a legfeketébb feketéig. És szeretnek elmenni az erdőbe, hogy lássák azt a bizonyos szürkét és azt a másik szürkét. És ez gyönyörűséggel tölti el őket. Ó, annyira élvezik a természetet! Ezt adta nekik az evolúció és ez igen megható. Csakhogy az ő szemeik mások mint a tiétek.

Te leszállsz a bolygójukra és az a feladatod, hogy elmagyarázz nekik mindent a színekről! Elmondom mi fog történni: Nem telik el hosszú idő és messze el fognak kerülni. Hallod majd, hogy azt mondják: „Nézzétek! Ott megy az a furcsa alak aki különös dolgokat lát. Azt akarja velünk elhitetni, hogy mi nem látunk mindent és hogy ő sokkal több mindent lát. Tudjátok, nincs ki mind a négy kereke. Azt várja tőlünk, hogy lássunk túl a mi általunk ismert valóságon. Talán nem is kellene egy ilyen emberrel mutatkoznunk.” Ismerősen hangzik? Megpróbáltál már valaha mesélni egy barátodnak a spirituális Akasha energiádról? (előző életek) Hogy reagált? Talán így: „Vajon van bizonyítékod? Hogy vagy képes ilyen dolgokat elhinni? Ki vagy te, hogy ilyeneket mesélj nekem?”

Hogyan tudja bárki is megértetni a színeket valakivel, aki csak fekete-fehérben lát? Mondok más példát. Hogy tudod elmagyarázni a színeket egy vak embernek? Gondolkodj el ezen! Fogalmuk sincs még a formákról sem. Még a feketét és a fehéret sem látják, te meg majd elmagyarázod nekik a színeket? Lehetetlen megtenni, mondhatnád. És igazad lenne, ha azt mondanád! Legalább olyan nehéz feladat, mint egy négydimenziós embernek a 12D-ről beszélni, mi mégis éppen ezt próbáljuk megtenni.
 
forrás: Kryon tanításai

Nincsenek megjegyzések: