2024. máj. 24.

Mennyit vagyok képes befogadni a valóságból?

 


Itt ez a másik történet: Olyan bolygóra szállsz le, ahol az összlakosság világtalan. Egészen jól boldogulnak, mivel az évezredek során minden távolságot megmértek „lépések”-ben. Agyuk olyan, mint a számítógép, még séta közben is ismerik a terepet, ahol járnak, tudják, hol vannak a kátyúk és a kidudorodások. Még messzi vidékekre is eljutottak és a próbálkozások meg hibák alapján megtanulták, hol vannak a veszélyes helyek. Tudják, hogy hol vannak a hegyek, a völgyek és a tavak. Egy fejlett civilizációban, sokat utaztak ezekre a helyekre, nagy távolságokra, veszélyes helyekre. Történelmük folyamán sokan elvesztek ebben a kutatásban és most ezekről énekelnek. El tudnak menni egyik helyről a másikra anélkül, hogy megbotlanának vagy rosszul lépnének, mert pontosan tudják mindennek a helyét és agyuk olyan fejlett, hogy alkalmazkodott a lépések számlálásához és mindenre emlékszik.

Egyszer csak, te feltűnsz a bolygójukon emberi látásoddal. Képzeld csak el a társalgást. Megérkezel és körülnézel. Üdvözölnek és örülnek az érkezésednek! Akárkit, egy másik bolygóról szívesen látnak a világukban és most itt vagy te. A vendégük vagy. Felnézel a hegyre és látod, hogy nagyon furcsa alakja van és gyönyörű színe. Azt mondod hát, „Tudjátok, gyönyörű az a hegység arra nyugat felé, de nagyon furcsa a formája. Annak mi a neve?” Azonnal hátrébb húzódnak néhány lépéssel. „Hogy tudhatsz te arról a helyről? Még nem is voltál ott! Nekünk évekbe telt, amíg megtaláltuk – 3 évig tartott az utazás és 18 embert veszítettünk. Meg kellett találnunk, hol vannak a szirtek és a hasadékok, a sziklafalak és a folyók. Te pedig tudod, hogy ezek hol vannak, anélkül hogy odautaztál volna?”

Elhúzódnak tőled. Te nagyon más vagy és félnek tőled. Vannak akik azt hiszik, hogy csaló vagy, esetleg, hogy megpróbálod elkápráztatni őket egy másik világ erőivel. Hogyan lehetséges az, hogy ismered a hegység pontos formáját és hogy nyugaton van? Csak találgatod. Soha nem voltál ott, nem szántál rá annyi időt. Nem lehetséges, hogy tudsz ezekről a dolgokról.

forrás: Kryon tanításai

Nincsenek megjegyzések: