2011. márc. 20.

Rosa Mystica - Titkos Értelmű Rózsa (5.)


December 8-ára néhány ezer személy gyűlt össze a dómnál, s Pierina csak nehezen
tudott bejutni a templomba. Amikor elért a templom hajónak közepére, ahol a Szűzanya meg szokott jelenni, letérdelt, és elkezdte a rózsafüzért. Hirtelenül felkiáltott:
− Ó, a Szűzanya!

Erre a tömeg hirtelenül elhallgatott, s oly csönd lett, hogy a plébános szerint még egy szúnyog zümmögését is meg lehetett volna hallani. A Szűzanya egy hosszú, fehér lépcső tetején állt. A lépcső oldalát fehér, piros és aranysárga rózsák díszítették. Mosolyogva mondta:
− Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás.

Néhány lépcsővel lejjebb szállva, hozzátette:

− Én vagyok a kegyelem Máriája, isteni Fiamnak, Jézus Krisztusnak Anyja.

Ismét lejjebb szállva néhány lépcsőfokkal:

− Azt akarom, hogy itt, Montichiariban ,,Titkos Értelmű Rózsának'' nevezzenek. Azt kívánom, hogy minden évben, december 8-án, délben egyetemes "kegyelem órája" legyen, amellyel számos lelki és testi kegyelmet nyernek el. Az Úr, isteni Fiam, Jézus nagyon irgalmas lesz, ha a jók mindig folytatják az imát bűnös testvéreikért. Adjátok azonnal tudtára a katolikus Egyház legfőbb Atyjának, XII. Pius Pápának kívánságomat, hogy a kegyelemnek ezt az óráját terjesszék el és gyakorolják az egész világon. Azok, akik nem tudnak elmenni templomukba, elnyerhetik tőlem a kegyelmeket otthon imádkozva. Aki ebben a templomban imádkozik és ontja a bűnbánat könnyeit, az biztos útmutatást nyer, hogy Szívemtől elnyerje a kegyelmet és a védelmet.



Előző részek:

1. 2. 3. 4.

folyt. köv.
            

Nincsenek megjegyzések: