2011. ápr. 11.

Rosa Mystica - Titkos Értelmű Rózsa (7.)


Hosszú időn át szinte teljesen szüneteltek a jelenések. 1966 februárjában otthon, szobájában imádkozott Pierina, amikor ismét megjelent neki a Szűzanya. Bátorította őt, és megígérte neki, hogy 1966. április 17-én, fehérvasárnapon megjelenik neki a forrásoknál (Fontenelle).

Pierina értesítette erről a püspököt, Morstabilini Lajost, aki a jelenés titokban tartását kívánta. Ezért csak egy barátnője társaságában ment Pierina a forrásokhoz. Ott elkezdte a rózsafüzért. Délben, az Úrangyalára való harangozás után megjelent a Szűzanya és azt mondta:

 Isteni Fiam, Jézus, aki a teljes Szeretet, küldött engem ide, hogy csodássá tegyem ennek a forrásnak a vizét. A vezeklés és megtisztulás jeléül csókold meg a (fő)forráshoz vezető lépcső első fokát.

Körülbelül tíz kőlépcső vezet le a forráshoz. A Szűzanya azt kívánta, hogy Pierina térdenállva, hátrafelé menjen le a lépcsőkön és mégegyszer csókolja meg azt. Mária követte őt. Utána harmadszor is megcsókoltatta a lépcsőt, és azt kívánta, hogy azon a helyen, ahol a Szűzanya megállt, egy feszületet állítsanak fel. Kezével rámutatott a helyre, ahol azt el kell helyezniük.

− Azt kívánom, hogy minden gyermekem kérjen bocsánatot isteni Fiamtól egy szeretetcsókkal, mielőtt iszik ebből a vízből.

Utána a Szűzanya a forráshoz ment és ezt mondta:

 Vedd ezt a sarat a kezedbe... mosakodj meg a vízzel! Tudja meg mindenki, hogy a bűn besározza gyermekeim lelkét, de az isteni kegyelem meg tudja tisztítani a legrosszabb útra tévedt lelket is.

Ekkor Mária lehajolt és két különböző helyen megérintette ujjaival a forrás vizét, és hozzátette:

 Váljék ismeretessé minden gyermekem előtt, amit Jézus mondott 1947-ben. Az Ő kívánságait és az én üzeneteimet már akkor nyilvánosságra hoztam. Azért kívánom és ismétlem még egyszer, hogy minden gyermekem jöjjön ide ehhez a csodás forráshoz. A te küldetésed, kedves Pierina itt van mostantól kezdve a betegeknél és a rászorulóknál. Kívánom azonkívül, hogy a hívek először menjenek a templomba, imádni isteni Fiamat, Jézust az Oltáriszentségben. Ott adjanak hálát végtelen jóságáért és irgalmasságáért és az adományért, amelyet oly nagy szeretettel és kegyelemmel adott Montichiarinak. Utána jöjjenek mind ide a forráshoz!





Előző részek:
1. 2. 3. 4. 5. 6.

folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések: